Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Blizanci

Hrana

U ovoj nedelji treba izbegavati alkoholne napitke, ali i veće količine energetskih pića, kafu. Bolje se rashladite sa čašom limunade sa malo leda ili bilo kojim drugim sokom od svežeg, ceđenog voća. Stomak će vam nešto biti osetljiviji, pa vodite računa o kvarljivim namirnicama.

Ljubav

Sve što se otvara na polju emocija, nekako mora biti vezano za posao tokom ove nedelje, bilo da je u pitanju vaš posao ili upoznajete neku osobu na njenom poslu. Dve su mogućnosti – ili da je taj/ta koju upoznajete itekako zainteresovana, ali isključivo za ozbiljnu vezu (što ne znam koliko će vama u ovom trenutku odgovarati), ili već ima neku emotivnu priču, možda i bračnu…a sa vama flertuje u fazonu – hajde da probam, pa da vidimo šta će se desiti na dalje….Kako god okrenuli, dešavanja će biti, a vi se potrudite da u njima i uživate. Što se tiče onih koji su zauzeti – ove nedelje više provodite vremena sa partnerom, jer će vam prebacivati zbog nedovoljno pažnje koju mu ukazujete, a i biti ljubomoran…

Posao

Kvadrat od strane Neptuna iz polja karijere na Merkur i Sunce u vašem znaku, upozorava vas da vodite računa o onome što govorite, ali i da ne uzimate zdravo za gotovo informacije koje dobijate. Ne preporučuje vam se da na osnovu onoga što čujete, reagujete – već pre da sačekate dan ili dva da biste informacije proverili. Trudite se da ne zanemarujete svoje redovne obaveze i nemojte ostavljati stvari „za sutra“, jer vam to može proizvesti probleme. Odnos sa kolegama vrlo promenljiv.

Novac

Finansijska situacija može biti povoljna po vas, jer vam stoje neki prilivi koje niste očekivali. Ipak, morate da povedete računa o svojim troškovima.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli imati meteoropatske reakcije ili problem sa pritiskom, venama. Kod mlađih – ishrana.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)