Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Ovan

Hrana

Apetit je taman „kako treba“, vaše raspoloženje je na nivou i ove sedmice nema nekih posebnih saveta za vas. Jedino biste mogli da malo smanjite slatkiše i sladolede i da ih zamenite voćem i voćnim salatama.

Ljubav

„Razradili“ ste se na društvenim mrežama, samo komentarišete, objavljujete slike, šalite se – i nije ni čudo što privlačite pažnju mnogih, pa vam je inbox prepun i simpatične, ali i one manje simpatične prepiske. Ovo vam jako prija, pa ćete verovatno poželeti i da nekoga od svojih „prijatelja“ ili pratioca i upoznate uživo. Ako niste fan društvenih mreža, aktivni ste ovako – izlazite maltene svakog dana ili se makar družite sa prijateljima u obližnjem kafiću. Sva ova dešavanja daju predispozicije za nova poznanstva i za intelektualnu aktivnost, a da li će biti i nešto više od toga – to tek treba videti….Ukoliko ste zauzeti, partner može biti ljubomorniji i posesivniji nego inače, pa na taj detalj obratite pažnju…

Posao

Kvadrat Sunca i Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacije, susreta – upozorava vas da obratite pažnju prilikom konkretizacije nekih dogovora. Morate biti skoncentrisani i izdetaljisati ama baš sve, nemojte se voditi onim – to ćemo precizirati „u hodu“, jer na taj način možete samo sebi naškoditi. Ne budite lakoverni, ali ni previše samouvereni. Ukoliko se nešto više fokusirate, još biste mogli ostvariti i jako dobre dogovore i nove poslove. Takođe, smanjite impulsivnost prema onima sa kojima radite.

Novac

Ukoliko se zatrčite u neki posao, možete ostati na gubitku. Takođe, ove su vam nedelje pojačani troškovi, tako da morate voditi računa o svakom dinaru.

Zdravlje

Ne sedajte umorni, nenaspavani ili pod dejstvom alkohola za volan. Starijim Ovnovima – meteoropatske reakcije.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)