Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Ribe

Hrana

Umesto normalne i kvalitetne ishrane, uglavnom svoju glad zadovoljite u trenutku nekim slatkišem, grickalicama ili brzom hranom. Niste dete, ne treba vam govoriti da ovakav način ishrane nikako ne pogoduje stanju vašeg organizma…

Ljubav

Ukoliko vam je Venera u polju ljubavi tokom prošle nedelje donela emotivnu priču, vi se sada prebacite na deo teksta za zauzete….Ako ste pak prošli kroz prethodnu sedmicu bez ljubavnog ostvarenja, onda da znate da i ove nedelje postoji šansa za tako nešto. Doduše, ovo će biti jedna komplikovana, malo opsesivna, divlja, luda i strasna priča – ali, ni to nije loše! Obratite pažnju na period polovinom nedelje –možda baš tada, u tom trenutku osoba koja vam je namenjena odluči da vam bane u život! Pripadnici ovog znaka koji su u braku, mogli bi imati manjih trzavica tokom ove sedmice. Izvesni su problemi u komunikaciji i nerazumevanje. Ukoliko ste u vezi, vi ćete proći mnogo bolje – opušteni dani pred vama..

Posao

Možete se itekako razočarati u nekog saradnika ili poslovnog partnera, pogotovo ukoliko vam je obećana neka pomoć ili podrška, a druga strana se sada izvlači i „pravi luda“. Takođe, vi lično izbegavajte da budete manipulativni prema drugima, jer to svakako neće izaći na dobro – samo možete pokvariti odnose sa nekim ljudima. Generalno gledano – sem ovih par sitnica, poslovno bi nedelja trebala da bude prilično mirna. Oni koji se bave privatnim poslom mogu imati veće troškove, vezane za reklamu.

Novac

Iako stanje vaših finansija nije ni malo loše, vi ste poprilično opterećeni ovim segmentom. Non stop imate osećaj nesigurnosti, koji nikako ne uspevate da kontrolišete….

Zdravlje

Kod starije populacije, moguće su migrenozne glavobolje i meteoropatske reakcije. Mlađe Ribe bi mogle imati problem sa alergijama….

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)