Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Jarac

Hrana

Ne preskačite obroke zbog žurbe, nervoze, manjka vremena. Toliko prostora možete odvojiti da pojedete nešto lagano, ukusno, kvalitetno. I apetit vam je dosta slab – uzimajte jače začine – ljutu papričicu, đumbir – da biste ga popravili.

Ljubav

I za slobodne i za zauzete, ovo je još jedna u nizu „povuci-potegni“ sedmice. Ako ste sami, ili nalećete na osobe koje vam ni malo nisu po volji, ili ako se vama neko dopadne – pod obavezno se ispostavi da je ta osoba zainteresovana samo za nešto prolazno, brzinski, s vremena na vreme….a vama to ne pada na pamet. Spremni ste da se posvetite, ali trenutno ni na vidiku nekoga kome bi vredelo pokloniti svoje vreme i trud….Ukoliko ste zauzeti, opet ste i vi i voljena osoba upali u svoje čuvene tripove što se ljubomore i kontrolisanja tiče. Oboje non stop nadgledate jedno drugo i pokušavate da otkrijete da li je druga strana verna…Ako ne ovo – onda ste u fazonu – svako na svoju stranu, pa kad se vidimo!

Posao

Jedan dobar deo onoga što ste pokrenuli ste uspešno priveli kraju i mora se priznati da rezultati nisu ni malo loši. Ove nedelje ćete takođe pokušavati da ostvarite neke nove kontakte ili saradnje, ali to već neće ići tako glatko. Mogući su problemi u dogovorima ili pak oni papirološke prirode, što će vas kočiti, a vrlo često i izazivati nervozu. Izbegavajte da u tim trenucima donosite odluke, već sačekate da se stvari u vama „slegnu“. Zastoji su mogući, ali će oni biti prevaziđeni već krajem ove sedmice…

Novac

Još uvek ste u periodu pojačanih priliva, ali ove nedelje će i troškovi nekako da se razmašu. Moguće su popravke ili kupovina kućnih aparata.

Zdravlje

Ako se bavite sportom ili rekreacijom – moguće su povrede tokom ove sedmice. Ukoliko ste stariji – reumatični bolovi u rukama i nogama.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)