Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Škorpija

Hrana

Potrebni su vam proteini, tako da svakako konzumirajte i meso, ali ipak izbegavajte mesne prerađevine zbog začina i aditiva. Neki od vas mogu imati problema sa holesterolom, pa vam više odgovaraju „posnija“ mesa – kao što su piletina i ćuretina, a posebno – riba.

Ljubav

Pa, pod uslovom da ste zainteresovani za neku emotivnu priču, a to moram da napomenem jer ne treba zaboraviti da je vaš vladar Mars trenutno u Vodoliji i nekako pre „vuče“ na frendli varijante, neobavezno, avanture i tako to….možda biste ove nedelje mogli da se smuvate sa nekim ko ne živi u vašem gradu, ili eventualno sa osobom koja se bavi sportom, koja je muzičar ili koja radi u nekoj državnoj ustanovi….Ako vas to „pogodi“ – super…ukoliko ne – uvek vam ostaju kratkotrajne zanimacije sa suprotnim polom, zabava i provod….Zauzete Škorpije bi povremeno trebale da se sete da im je polje stabilnosti pomalo „truckavo“ i da iz tog razloga pokušaju da tolerišu neka ponašanja partnera…a i sami budu korektniji….

Posao

Vi biste da menjate nešto u poslovnom segmentu i to je skroz ok. Još samo ako biste se sami sa sobom usaglasili šta je to što želite da čupate iz korena i da zamenite novim, to bi bilo odlično. Iskreno, čini mi se da ste i vi sami neodlučni. Započnete jedno, pa prekinete i onda hoćete da započinjete drugo. Možda je najbolje da za sada ostavite stvari takve kakve su i sačekate neki bolji momenat….i bistrije misli. Ukoliko ste privatnik, vi ćete i tokom ove sedmice imati korektnu saradnju i poslovanje.

Novac

Neki vaši finansijski potezi možda se baš i neće pokazati kao najpametniji i najisplativiji. Zato, ne dirajte ništa, a o ulaganjima razmišljajte drugi put….

Zdravlje

Starije Škorpije definitivno moraju da se više pozabave svojim krvnim sudovima i pritiskom. Mlađi – obavezno na rekreaciju!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)