Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Djevica

Hrana

I vi biste trebali da više pažnje obratite na hidrataciju, a da definitivno izbegavate gazirane napitke, alkohol i kafu. Neki od vas će imati povremenih problema sa crevima i probavom, pa vam se savetuju lagani, ali češći obroci kojima nećete opterećivati stomak.

Ljubav

Neko vas može osvojiti na prečac, bukvalno vas „opiti“ i možete naglavačke uskočiti u emotivni odnos, pa čak i ako ste negde svesni da ova osoba možda baš i nije prava za vas. Generalno gledano – ove nedelje ste po malo skloni idealizaciji osoba sa kojima ste u kontaktu, mašta i zanos vam previše rade, koliko god se trudili da budete realni i da stojite čvrsto na zemlji. A dobro, šta sad – neki put je baš potrebno pustiti se i ne razmišljati previše….možda i ispadne dobro! Što se tiče onih koji su zauzeti – partneru se baš i ne dopada što toliko vremena provodite na poslu. Da vam veruje sto posto – pa i ne veruje….Tako da – ako brljate nešto sa strane, morate tokom ove sedmice otvoriti četvore oči!

Posao

Kad biste mogli da stignete na jedno osam strana odjednom, to bi bilo fenomenalno….U prevodu – očekuje vas nedelja koja će vas u potpunosti poklopiti i dešavanjima i tempom. Moraćete da budete jako skoncentrisani i organizovani, a to će u trenutnim okolnostima zaista biti komplikovano. Zato, itekako su moguće greške prilikom obavljanja čak i onih, najobičnijih dnevnih obaveza. No, to i nije toliki problem – gledajte da ne napravite neku grešku u dogovorima ili sa papirima. To već ne bi bilo tako jednostavno…

Novac

Jedne nedelje malo bolje, pa opet bezveze….E, ovo vam je jedna od „bezveznih“ nedelja po pitanju finansija….

Zdravlje

Osetljiv je stomak, ali i respiratorni organi. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema i sa pritiskom i meteoropatskim reakcijama.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)