Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Rak

Hrana

Apetit će vam se znatno smanjiti i postaćete vrlo probirljivi kada je hrana u pitanju. Malo je ovo posledica vremena, a malo i vašeg raspoloženja – jednostavno, niste gladni. Trudite se da makar ne preskačete doručak i ne zaboravite – to je ipak najvažniji obrok tokom dana!

Ljubav

Još jedna sedmica sa pojačanim šansama za slobodne Rakove. Tranziti planeta vas i dalje podržavaju u vašim nastojanjima da pronađete svoju srodnu dušu i da se konačno zaljubite „u pravu osobu“. Doduše, oko vas je u ovom periodu mnogo više osoba koje bi želele nešto neobavezno, povremeno…i koje nemaju na pameti neko ozbiljnije vezivanje. Baš iz tog razloga, ne savetuje vam se da ulećete u odnose u koje vas vuče strast ili neka opsesivnost, već da imate na pameti ono što vam je zaista važno – ljubav! Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, jedan dan lepo, drugi dan pritisak. Jednog dana poverenje i ljubav, drugog dana kontrola, ljubomora, sumnje….totalno promenljiva sedmica za vas…

Posao

Posebno su tokom ovog perioda naglašene saradnje sa inostranstvom. No, koliko god da je to pozitivno, postoje situacije na koje treba obratiti pažnju. Vodite računa u dogovorima, da ne što ne propustite što vam je od suštinske važnosti, a dobro proverite i sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Mogući su propusti koji bi vam mogli doneti gubitak. Generalno gledano – iako vas saradnički odnosi opterećuju u ovom periodu, ne možete da poreknete da ste stabilni i zadovoljni svojim poslom.

Novac

Mogućnosti gubitaka i troškova, ukoliko ne budete vrlo pažljivi. No, čak i ako ih bude – i prilivi su tokom ove nedelje dobri, pa ćete u svakom slučaju biti na pozitivnoj nuli…

Zdravlje

Sam početak nedelje je obojen nekom napetošću, nervozom, a možete imati probleme i sa spavanjem ili pritiskom ukoliko ste stariji pripadnik znaka. Ostatak perioda je dobar.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)