Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Vodolija

Hrana

Bilo bi dobro da ove nedelje izbegavate slatkiše, i da pokušate da ih zamenite voćem ili voćnim salatama. Takođe, energija vam je potrebna, ali ne prazne kalorije kroz grickalice ili brzu hranu, već kroz kvalitetne i izbalansirane obroke.

Ljubav

Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom ove se sedmice možete gložiti uglavnom oko finansija ili dogovora oko planiranja zajedničkog vremena. No, sve su ovo sitnice koje mogu samo na kratko da ustalasaju vazduh i gde brzo dolazi do smirenja. Suštinski i vi i partner ste sada u vrlo korektnom odnosu i samo neka tako nastavi i dalje! Slobodne Vodolije su i dalje u fazonu ludila, jurnjave, zabave! Sve možete i ništa vam nije teško! Mnogo ćaskanja preko društvenih mreža, mnogo kontakata sa novim osobama preko izlazaka i provoda! U prevodu – vama je stvarno super! Ako se do sada niste zaljubili onako, do koske, verovatno i nećete. No, zato ćete imati odlične trenutke, odlične dane pred sobom!

Posao

Ni poslovno ne stojite ni malo loše. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju, pogotovo do polovine nedelje jesu neka vaša preterivanja – da li preterani zahtevi prema saradnicima, ili ćete pak pretovariti sebe obavezama, pa nećete znati gde udarate. Takođe, možete biti skloni da odugovlačite ili izbegavate obaveze koje su vam nezanimljive, pa iz tog razloga možete doći u kratkotrajni sukob sa saradnicima. Ne započinjite sa novim poslovima ili projektima, ukoliko prethodni niste priveli kraju! Zatrpaćete se!

Novac

Prilivi su i dalje vrlo korektni, ali vi možete tokom ove sedmice postaviti novi svetski rekord u brzini trošenja….razmislite malo o tome!

Zdravlje

Male korekcije u ishrani i osećaćete se mnogo bolje. Ukoliko ste stariji pripadnik znaka – problemi sa meteoropatskim reakcijama i stanjima.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)