Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Strijelac

Hrana

Prijaće vam lagana hrana, ali ne smete zaboraviti da mora da postoji izbalansiran nivo i proteina, minerala i vitamina u svakom obroku. Zato, pod obavezno – povrće u što većim količinama, i makar sezonsko voće koje volite. Takođe, razmislite o češćem konzumiranju meda i propolisa.

Ljubav

Kod slobodnih se nastavlja period živosti, pokreta, komunikacije sa više zanimljivih osoba, ali i period za nova poznanstva, maltene na dnevnoj bazi. Pored ovoga, bićete i jako aktivni na društvenim mrežama, pa ne sumnjam da će ponude za izlazak, druženje ili nešto više od toga, pljuštati sa svih strana. Da se možete zainteresovati i ozbiljnije za nekog – možete, mada će većina vas ipak želeti da se samo opusti i uživa u kontaktima sa suprotnim polom. Što se tiče onih koji su zauzeti, pogotovo ako su u braku – ova nedelja može doneti probleme u komunikaciji i nerazumevanje, pogotovo ako je vaš partner pod jakim uticajem nekoga iz svoje porodice. U prevodu – neko sa strane podgreva nesuglasice između vas…

Posao

Nešto teže će vam ići komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima. Moguće su nejasnoće i zbunjujuće situacije, što kod vas može izazivati nervozu, pa i povremene rasprave. Možete smatrati da neko namerno odugovlači sa dogovorom ili da vam ne govori istinu. Ne delajte u trenutku, prvo sačekajte da vidite da li ste u pravu ili ne. Generalno gledano – i ova sedmica je ispunjena velikom količinom obaveza i jakim tempom. No, bar ćete biti više nego zadovoljni svojim rezultatima….

Novac

Povremeno imate osećaj da vam rupa bez dna usisava novac. Koliko god da zaradite, uvek se prebrojavate i opterećujete….

Zdravlje

Problemi sa stomakom, crevima, varenjem – verovatno polovinom sedmice. Proveravajte ispravnost i kvalitet namirnica koje koristite.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)