Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Vaga

Hrana

Ovo je, recimo – dobra nedelja ukoliko želite da otpočnete sa dijetom ili nekim zdravijim režimom ishrane. U svakom slučaju biste trebali da izbegavate kaloričniju i masniju hranu, kao i slatkiše – a naročito ovo poslednje!

Ljubav

Više će se osoba motati oko vas, a iskreno rečeno – i vaša će razmišljanja i simpatije ići na više strana….Odabir prave osobe je u ovom periodu baš težak, jer sve su vam one privlačne i zanimljive na neki svoj način, pa ne možete nikoga posebno izdvojiti. Kad je već takva situacija, onda nemojte ni da se opterećujete odabirom – samo uživajte u flertu i opustite se, a neka se situacija sama od sebe pobrine i usmeri vas na stranu na koju bi trebalo. A ko zna – možda se uskoro pojavi neko potpuno nov, ko će kao gumicom izbrisati sve vaše „sadašnje“ simpatije? Ukoliko ste zauzeti, možda se po nekim pitanjima baš i ne kopčate sa partnerom, ali ako ništa drugo – makar se oboje trudite…Nije loše, nije….

Posao

Nemojte samo da se previše osilite ili pak opustite u poslovnom segmentu. Takođe, nemojte se zatrčavati što se nekih dogovora tiče, bolje pustite svaku situaciju da se „složi“ preko noći, pa tek onda delajte. Generalno gledano – ova nedelja nije loša po pitanju posla, ali možete „pasti“ na nekim glupostima ili glupim greškama. Zato pročitajte još jednom prvu rečenicu i sve će vam biti jasno šta je potrebno raditi, a šta nikako….Moguć je početak saradnje sa strancima ili proširenje jednog dogovora.

Novac

Problem je u tome što vi ove nedelje ne možete da računate ni na šta. Prilivi dolaze onda kad im se hoće, bez ikakve najave, a na isti način vas spopadaju i troškovi. Borite se kako znate i umete…

Zdravlje

Kod ženskog dela populacije – mogući su manji hormonski problemi. Starije Vage mogu imati tegoba vezanih za pritisak.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)