Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


BIK

Hrana

Na prvo mesto biste trebali da stavite hidrataciju ove nedelje. I ne – to ne podrazumeva alkoholna ili gazirana pića. Potrebna vam je stara dobra voda, sokovi od voća ili povrća, i naravno – namirnice koje u sebi sadrže veći procenat vode.

Ljubav

Ove nedelje tako lepo možete da se „zakačite“ za nekog preko društvenih mreža, prijatelja ili eventualno preko posla da je to prosto divota! Tu negde oko polovine sedmice vam je baš „crvena zona“ za ovakve situacije. Da vas sve što se dešava može poprilično opiti, to stoji svakako. Sad, da li je osoba u koju ćete da se zaljubite preko ušiju baš ona prava ili baš za vas – to je već neko drugo pitanje. Meni lično ne izgleda da je vaša simpatija baš u potpunosti iskrena, ali možda i grešim. Vredi probati svakako….Što se tiče onih koji su u vezama, jedan dan super, drugi dan varnice šibaju na sve strane! Najveći problem će biti ljubomora i neki pokušaji kontrole, i sa vaše ali i sa partnerove strane….

Posao

Poslovni segment bi trebao da bude dosta korektan tokom ove nedelje. Ipak, postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Može se dogoditi da zaboravite na neke obaveze, da napravite grešku, ili da pak imate problem papirološke prirode. Takođe, itekako je moguće da će atmosfera na radnom mestu biti povremeno jako čudna, dosta toga će biti nedefinisano i nejasno, a možete u nekom momentu pomisliti i da vam neko od kolega radi iza leđa. Vi gledajte svoje obaveze i usmerite se na njih.

Novac

Stoje vam izdaci koji se uglavnom vezuju za kuću ili za članove porodice. Mogući su kvarovi kućnih aparata, pa ćete biti prinuđeni da tražite pomoć majstora…

Zdravlje

Zdravstveni segment kod mlađih Bikova je korektan. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na stomak.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)