Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


ŠKORPIJA

Ljubav

Tako je lako u ovom periodu kod vas probuditi ljubomoru, posesivnost, sumnju. Osećate nemire iznutra i podsvesno strahujete od partnerove preljube ili zahlađenja emocija prema vama. Bićete kao u grču i možete u takvom stanju povlačiti poteze koji neće doprineti da se situacija smiri, već samo dodatno uzburkava. Ako hoćete da poslušate prijateljski savet – kako ste se kontrolisali do sada, pokušajte na isti način i ove sedmice. Ionako ćete vrlo brzo shvatiti da ste se nervirali bez razloga. Slobodne Škorpije mogu imati jedno vrlo zanimljivo poznanstvo tokom ove sedmice. Momentalno će se probuditi iskonska privlačnost između vas i ove osobe i jako brzo se situacija može pokrenuti u pravcu burnih strasti.

Posao

Merkur je krenuo direktno u polju poslovnih obaveza i svakodnevice, pa će biti lakše boriti se sa nekim situacijama. Dogovori će se pokrenuti i sada je realizacija vaših planova već više nego izvesna. Tokom ove nedelje mogu se ostvariti i značajni kontakti sa inostranstvom koji ne samo da vas mogu uvesti u solidnu, dugotrajnu saradnju, već će napuniti i vaše džepove. Konjukcija Sunca i Urana opominje vas da tokom ove sedmice nešto više pažnje obratite na odnos sa autoritetima i šefovima.

Novac

Ove vas nedelje može neprijatno iznenaditi jedan poveći trošak koji niste niti planirali, niti očekivali. No, prilivi će ipak biti dovoljno dobri da biste mogli da budete bez brige.

Zdravlje

Mlad Mesec u polju zdravlja daje vam veliku šansu da se izborite sa lošim životnim navikama i počnete da funkcionišete na bolji, zdraviji način.

Hrana

Velika su iskušenja pred vama što se neke fine klope tiče, drage Škorpije. Stvarno ćete morati da budete karakteri da biste mogli da odolite slatkišima i slanišima koji će vas tako slasno mamiti da ih smažete sve. Držite se, ne odustajte od sređivanja svog organizma i svojih navika!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL