Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


VAGA

Ljubav

Za zauzete Vage ovo je nedelja u kojoj će se probuditi ljubomora, posesivnost, potreba za kontrolom partnera. Doduše, i druga strana će funkcionisati dosta slično, pa može biti napetih momenata ukoliko ne budete kontrolisali i sebe i situaciju sa voljenom osobom. Oni odnosi koji su već dosta nestabilni, tokom ove nedelje mogu biti dodatno prodrmani, pa gledajte da na vreme povlačite ručnu kočnicu. Slobodne Vage mogu se žestoko zaljubiti i burno odreagovati na jednu osobu. Pošto ste prilično realni, jasno vam je da će ovo biti jedna komplikovana priča, ali trenutno nemate dovoljno snage da joj odolite. Ako ste neko ko je sklon avanturama, trenutno imate prilike i za priče tog tipa. Kratko ali slatko.

Posao

Problemi i neka forma opterećenosti i dalje vam stoje nad glavom, ali se trudite da vas ne zaustave. Naprotiv, ove sedmice možete „zapeti“ još više nego inače i dati svoj maksimum da biste neke poslovne projekte ili dogovore uspešno priveli kraju. Ako radite sa klijentima, sa papirima, ako pišete – sve će to ići teže nego inače i oduzimaće vam dosta vremena. Ipak, potrudićete se da sve rešite i na svoje i na zadovoljstvo onih sa kojima sarađujete. Neko će vam ponuditi saradnju, dajte sebi vremena za odluku.

Novac

Ove se nedelje možete jako lepo opariti. Biće prilika i za dodatnu zaradu. No, vaša slaba tačka – troškovi i nekontrolisani odliv novca, i dalje je jako prisutna.

Zdravlje

Kontrolišite ishranu. Kod starijih Vaga moguće su urinarne infekcije. U svakom slučaju, bilo bi dobro da prekontrolišete urogenitalni trakt.

Hrana

Opozicija vaše vladarke Venere sa Jupiterom, ne samo da neće zakočiti vaš apetit, naprotiv – samo ga može dodatno pojačati i učiniti da vaši hedonistički porivi rastu….Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne preterujete..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL