Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


DEVICA

Ljubav

Kratko zatišje i neko normalnije funkcionisanje sa voljenom osobom čeka vas tokom ove sedmice. Jedino što vam može kvariti odnose tokom ovog perioda jeste izražena sumnja, ljubomora i posesivnost od strane partnera. No, i tu ima leka – trudite se da ne „brljate“ i da ne provocirate drugu stranu i sve bi trebalo da bude u redu. Moram da primetim da ćete za to „brljanje“ imati prilika, jer sada privlačite poglede suprotnog pola u velikoj meri. Što se tiče slobodnih Devica, kratko putovanje u privatnoj režiji, ali i preko posla može vas dovesti u blizinu osobe koja će vas jako zainteresovati. Vaša inicijativa će biti primetna, ali će i druga strana itekako biti aktivna prema vama, želeći da vas osvoji što pre.

Posao

Vladar vašeg znaka jeste krenuo direktnim hodom, ali je još uvek aktuelan kvadrat sa Saturnom, pa ćete i tokom ove sedmice imati zastoje i probleme u dogovorima. Moguće su i kontrole vašeg poslovanja, bilo kroz neke vidove inspekcije, ili od strane nadređenih. Prema tome, ukoliko vam je neka papirologija nesređena, potrudite se da to što pre dovedete u red. U kolegijalnom okruženju može u drugom delu nedelje rasti napetost i nervoza. Ne dozvolite da stres utiče na kvalitet vašeg rada.

Novac

Na žalost, nestabilnost kao da je drugo ime za vaše finansije tokom aprila meseca. Novac odlazi brzo, a troškovi i dalje rastu.

Zdravlje

Čuvajte se povreda, bilo kroz sport i fizičke aktivnosti, bilo kroz posao i u domu. Stres je i dalje dosta prisutan kod vas.

Hrana

Malo hedonizma nikome ne škodi, zar ne? Izgleda mi da je red da se tokom ove nedelje opustite i istinski uživate u dobrom zalogaju….pa i da pomalo preterate. Teško ćete u ovoj nedelji odolevati nekim kremastim, sočnim poslasticama. Slatkiši će biti vaša slaba tačka…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL