Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


LAV

Ljubav

Burna konjukcija Sunca i Urana početkom ove nedelje može kod Lavova koji su u emotivnim vezama i brakovima doneti porast nervoze, potrebu da ih svi, pa i voljena osoba, ostave na miru….ali i potencijalno impulsivne odluke koje se vezuju za vaše emotivne relacije. Ako ovaj aspekt „okrenete“ u pozitivnom smeru, onda će vam doneti dobro raspoloženje, želju da napravite neke fine promene u vezi i više zabave i smeha sa partnerom. Vi sad gledajte kako ćete ovo iskoristiti….Ako ste slobodni, aktuelno vam je inostranstvo, društvene mreže i kontakti sa suprotnim polom preko prijatelja i izlazaka. Mogući su novi počeci koji će biti obeleženi velikim strastima, burnom energijom, ali i jakim uživanjem.

Posao

Ove vam se nedelje otvaraju poslovi i saradnje sa inostranstvom, putovanja i dogovori sa strancima. Može doći do velikih promena u jako kratkom vremenskom periodu. Sve ono što je kasnilo, kočilo, bilo sputano okolnostima ili potezima drugih ljudi, sada polako počinje da se odmotava. Kod vas će lično postojati velika potreba za pokretom, za dejstvom, za dokazivanjem. Neko će dobiti najavu unapređenja, neko će promeniti radno mesto, a neko će se rešiti pritiska posla koji je do sada trpeo.

Novac

Finansijska situacija se pomerila jedan maleni korak unapred. Daleko je to od stabilnosti, ali je ipak pomak na bolje….

Zdravlje

Stres i nervoza će biti prisutni. Izbacujte nagomilanu negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Vodite računa o krvnim sudovima i pritisku..

Hrana

Stalno ćete nešto grickati tokom ove sedmice. Ako ne želite da pokvarite svoju liniju (a taman ste se malo stesali), onda grickajte jabuke, pomorandže, šargarepe….Smutite po neki smuti, ili cedite sokove od svežeg voća i povrća – osećaćete se prosto preporođeno!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL