Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


BLIZANAC

Ljubav

Sukobi i razmirice sa voljenom osobom će se na kratko utišati, primiriti. No, još uvek ste daleko od rešenja, pa je bolje da se ne opuštate preterano. Pogotovo ako to vaše „opuštanje“ podrazumeva da ste više sa svojim društvom, nego sa partnerom. Voljena osoba sada ljubomoriše, a kako stvari stoje – to baš i nije bez razloga. Zato, pamet u glavu i ne provocirajte drugu stranu baš mnogo, jer ćete se opet brzinom munje vratiti u stari začarani krug nervoze i svađa. Ako ste slobodni, neko vam može samo „banuti“ u život i učiniti da samo trepćete okicama i da ne znate šta vas je snašlo….Dok kažete „keks“ možete do nosa da se zaljubite. Pa dobro, šta sad – to je baš lepo…još da potraje i biće super!

Posao

Mnogo posla, mnogo obaveza, još više nervoze tokom ove sedmice. No, to ne znači da rezultati neće biti dobri, jer ćete vi nekako uspevati da se izborite sa kojekakvim situacijama koje se postave ispred vas. Neke se promene dešavaju oko vas, malo ste zatečeni njima i niste sigurni u kom pravcu će one ići. Za sada samo pratite i ne povlačite nikakve posebne poteze. Nekima od vas se tokom ove nedelje može otvoriti jedna zaista zanimljiva poslovna prilika o kojoj bi svakako vredelo razmisliti….

Novac

Finansije će vam se blago popraviti tokom ovog perioda. No, pamet u glavu – lupite sebe po ruci ukoliko opet poželite da novac koji zarađujete trošite na kojekakve tričarije i gluposti.

Zdravlje

Vreme je za promene i za drugačiji odnos prema svom organizmu i zdravlju. Mlađi – menjajte nešto! Stariji – mogući bolovi u vratnom i ramenom delu.

Hrana

Potrebna vam je uravnotežena i raznovrsna ishrana, što znači da ćete morati nekim svojim navikama da kažete „stop“ tokom ove sedmice. I sami ćete primetiti koliko ćete se osećati lakše i bolje kada izbacite neke namirnice sa svog jelovnika….

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL