Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


RIBE

Ljubav

Mesec, koji vlada vašim poljem ljubavi, ove je nedelje mlad, u konjukciji sa Uranom u vašem polju posla i ličnih vrednosti. Šta konkretno ovo znači za slobodne Ribe? Ovako, stoji vam mogućnost emotivnih dešavanja preko društvenih mreža, prijatelja, nekih zabavnih aktivnosti….ali imate šansu i za poznanstvo sa nekim preko poslovnog segmenta. Neko će vam vrlo otvoreno pokazati svoju zainteresovanost, a vi ćete biti na iskušenju. S jedne strane, stoji vaša dugotrajna usamljenost i potreba za ljubavlju, a sa druge – svesni ste da ova osoba ne može da se zadrži u vašem životu, ko zna iz kojih razloga. Moguće je da je zauzeta ili da samo traži avanturu…Zauzete Ribe – pa, onako. Kao malo bolji odnos sa partnerom.

Posao

Direktno kretanje Merkura u polju posla donekle će olakšati situaciju sa saradnicima i kolegama. Mlad Mesec koji imate u ovom polju otvara pred vama mogućnost promena. Neke od njih se mogu aktivirati sada, a neke će postati aktuelne tek u narednih mesec dana. U svakom slučaju, ovo nije loša nedelja po vas, jer ćete završiti sa pojedinim situacijama koje su vas opterećivale. Ipak, od vas će se i ove nedelje očekivati maksimalna posvećenost obavezama, kojih će biti nebrojeno. Možete vi to, samo polako…

Novac

Poboljšanje finansijske situacije će biti više nego primetno tokom ove nedelje. Stižu vam neke zaostale uplate.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost i kretanje, a vi to maksimalno izbegavate. Teško vam je da naterate sebe da se pokrenete. Pokušajte, osećaćete se mnogo bolje.

Hrana

Opozicija Venere sa Jupiterom koji vlada vašim znakom doneće promenljiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost. Nećete moći da odolite slatkišima, to je više nego sigurno, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL