Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


VODOLIJA

Ljubav

Dobra šansa da od ove nedelje dođe do preokreta u vašim emotivnim i bračnim vezama. Mlad Mesec u polju komunikacije daje šansu vama i voljenoj osobi da u narednom periodu prevaziđete problematiku koja vas muči i koja s vremena na vreme unosi nemir u vaš odnos. Ove ćete sedmice oboje biti pomalo nervozni i napeti, i višak energije koju imate najbolje trošite na zajedničke izlaske, aktivnosti ili prosto – uživanjem u vremenu koje provedete skupa. Što se tiče slobodnih Vodolija, Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće direktno, pa će se komunikacija sa simpatijom od ove sedmice produbiti i postati intenzivnija. Ide vam i jedno novo poznanstvo, moguće preko društvenih mreža ili izlazaka.

Posao

Merkur u vašem polju komunikacije je sada direktan, a u istom polju imate i mlad Mesec tokom ove nedelje, što označava da se teškoće i problemi prevazilaze i da ćete konačno osetiti rasterećenje po nekim pitanjima koja su vas mučila. No, i dalje slobodno možete da računate na brzinu i žurbu na dnevnoj bazi. Bićete aktivni, ažurni, ideje su vam dobre i možete otpočeti i sa nekim dodatnim poslom. Jedna će vas poslovna ponuda iznenaditi i obradovati. Pozitivan period za one koji traže posao.

Novac

Novac će vam dolaziti lakše nego inače, ali će se i troškovi, pogotovo oni vezani za domaćinstvo i porodicu , pojačati.

Zdravlje

Ove sedmice budite posebno oprezni u saobraćaju. Starije Vodolije može pratiti glavobolja, problemi sa spavanjem i naravno – variranje pritiska.

Hrana

Nikako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za sebe, pa vam je najlakše da pripremite nešto na brzinu ili pak da se okrenete brzoj hrani, pecivima, grickalicama. Makar pokušajte da umesto čipsa ili slatkiša pojedete salatu ili neko voće…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL