Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Evo šta kaže nedeljni horoskop za period od 23. do 29. aprila 2018. godine.


JARAC

Ljubav

Mlad Mesec u polju doma donosi mogućnosti da u vašim emotivnim i bračnim odnosima dođe do pozitivnih promena. No, pošto je ovaj mlad Mesec zajedno sa Suncem u konjukciji sa Uranom, planetom revolucije, treba biti obazriv da ova jaka energija ne ode na neku pogrešnu stranu i u vaše odnose unese nemir, probleme, svađu, pa čak i odluku o razilasku. Vi ste sada apsolutno sposobni da sami usmerite dešavanja, na jednu ili na drugu stranu, pa će samo od vaše samokontrole i stava zavisiti u kom će se pravcu situacija na dalje odvijati. Slobodni – Veneru u svom polju ljubavi nemojte iskoristiti samo na druženje i pojačane izlaske – ona vam daje jako lepu priliku da se zaljubite i konačno uživate.

Posao

Teško će vas biti zaustaviti, pogotovo sada kada je Merkur konačno krenuo direktnim hodom, oslobađajući vas nekih kočnica i otežanih okolnosti koje su do sada postojale. Da, snažni ste i ambiciozni, ali niste dovoljni sami sebi, potrebni su vam ljudi da vam pomognu i podrže vas, pa iz tog razloga potražite prave sagovornike i saradnike. Oni su tu, oko vas. U ovom periodu postoje velike šanse za napredovanje, jer su promene otvorene pred vama. odlična nedelja i za nezaposlene Jarčeve.

Novac

Imate sreće sa prilivima novca ove sedmice, jer će uvek stići baš u momentu kada su vam najpotrebniji. Ako zagusti, možete se osloniti i na pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Nije sjajna zdravstvena situacija, ali ni vi ne činite ništa da biste je poboljšali. Pojačan stres kod mlađih Jarčeva.

Hrana

Malo ćete vremena imati za sebe tokom ove sedmice. I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL