Dok smo se ljubili, mesio mi je grubo guzove, a ja sam na njegovim usnama i jeziku osećala ukus svoje pice što me je dodatno napalilo. Legao je na krevet i povukao me na sebe. Spuštala sam poljupce sve niže i počela jezikom da se igram sa njegovim stidnim dlakama.

Mazila sam se licem o njegov debeli kurac i slušala njegovo mrmljanje. Jezikom sam prelazila preko njegovog ukrućenog kurca, a onda počela da mu sisam jaja. Lizala sam mu glavić, a onda otvorila širom usta da bih mogla što dublje da obuhvatim debelu kurčinu. Stisnula sam ga usnama i počela brzo da pomeram glavu gore-dole dok sam mu snažno drkala. Pomerao je bokove i još dublje se zarivao u moja usta.


Pica mi je bila vlažna i više nego spremna. Opkoračila sam ga i polako se natakla. Njegov debeli kurac je širio moju picu. Osećaj je bio neverovatan. Sve žustrije sam počela da se nabijam na njega, nezasita dok nije ceo ušao.

mi je mazio i uvrtao bradavice, ja sam menjala tempo, čas sam se jako nabijala pa potom lagano mešala kukovima. Podigao se i seo. Počeo je da mi liže i gricka bradavice, a ja sam glasno dahtala.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI