“Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan”

Tokom cjelodnevnih obaveza u Karlovcu i okolici, gdje je trenutno preselila svoj ured, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je i pjevačicu i voditeljicu Sanju Doležal na Radio Mrežnici, te s njom porazgovarala o tipično ženskim stvarima.

U opuštenom razgovoru hrvatska predsjednica se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina, na koje je intolerantna, da je ljubiteljica slanog, a ne slatkog, najdraža pjesma Novih fosila joj je “Košulja plava”, a na pitanje voli li više zabavnjake ili narodnjake, rekla da je to “ovisi o prigodi”, piše tportal.hr.


Kad je riječ o privatnom životu i opuštanju, najdraže joj je s djecom ispeći kokice i tako provoditi vrijeme jer je njezin suprug i otac djece Jakov Kitarović puno strožiji od nje.

Iako je predsjednica Hrvatske te odlučuje o mnogim važnim stvarima, svakog jutra Kolinda je tek tipična žena koja stoji pred ormarom i gleda u njega jer nema što obući.

“Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam što obući”, priznala je Sanji Doležal te dodala kako je primijetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njezinog ormara, aludirajući na iste haljine u kojima su se dvije dame pojavile u javnosti.

Za kraj je otkrila kako je tajna njenog dobrog tena u kremi sa zaštitnim faktorom:

“Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan”.