Baš poput maske za lice o kojima posljednjih godina bruji beauty svijet, maske za kosu su dodatak našoj rutini za njegu kose koji donosi dodatnu dozu hranjivih sastojaka i pozitivno utječe na zdravlje naše kose. I dok će spoj šampona, regeneratora i seruma ili kreme za kosu biti sasvim dovoljan za svakodnevnu njegu i brigu o kosi, maska je svakako dobro došli dodatak za kojim ćemo posegnuti nekoliko puta mjesečno.

Korištenje maske u našoj tjednoj rutini kose dosad se svodilo na nekoliko odvojenih minuta tjedno u kojima smo masku nanijeli na kosu i ostavili da odradi svoje. Ipak, beauty svijet neprestano se mijenja, a novi trendovi ističu sve inovativnije tehnike i trikove koji donose sve bolje rezultate. Posljednji trend u njezi kose je Multi-Masking, a obećava baš ono čemu svi težimo – zdravu i sjajnu kosu.


Multi-Masking je novi trend koji koristi više različitih maski kako bi stvorio savršenu kombinaciju za vašu kosu. Inspirirani sličnim trendom u njezi kože koji koristi različite maske za različito područje lica, popularni stručnjaci za kosu stvorili su kombinaciju koja donosi savršenu njegu za pojedini dio vaše kose.

NASTAVAK