Nisam imala nesto Bog zna velike grudi,ali sve u svemu bila sam zadovoljno njima.Imala sam sexy noge i vitko tijelo,maleni trbusci koji je uvijek bio otkriven jer sam nosila minic i kratke majice bez brusa.

Tako da sam izgledala vise sexy nego sto jesam.


Ali sada da se vratimo na glavnu temu.Izlet.Sjeli smo u trajekt zajedno jer me on zamolio ,nije zelio da sjedne sa njegovim jaranom jer je on bio preokupiran Darijom,mojom najboljom jaranicom.Darija mi je rekla kako je vec 2 puta spavala sa Sanjinom,Marijanovim najboljim jaranaom tj. njenim momkom.Vec me polako to zanimalo..

Kako ce mi biti prvi put..hoce li me boliti..i takva mala suvisna pitanja koja ce mi brzo biti rijesena !!Ubrzo nakon 5 minuta razgovora sa Marijanom,poljubili smo se na zvaku sa jezikom..

Bilo mi je u pocetku malo odvratno ali sam se kasnije navikla jer to nije nista naspram onoga sta dolazi. Decko me je hvatao za sise i stiskao ih sve jace. Nekoliko puta je pokusao da mi zavuce ruku u minicu ali sam ga u tome sprecila. Osetila sam po zestini poljubaca da je veoma napet, a mogu zamisliti sta mu se desavalo u bxericama.

NASTAVAK NA STRANICAMA  3,4