17323_big

Donosimo vam pregled mirisa za nadolazeću sezonu

Nakon vrućeg i lepršavog ljeta, stigla nam je jesen, a s njom i, u mirisnom svijetu, vrijeme za intenzivnija i jače mirise. Za ovo godišnje doba odaberite miris koji ćete rado nositi te koji će odraziti vašu osobnost, stav, karakter i emocije. Budite samouvjerene i svaki parfem koji odaberete nosite s ponosom. Dopustite same sebi da vas miris predstavi pred drugima te pokaže vaš karakter, a isto tako da u vama probudi određene uspomene.


Najpoznatiji svjetski brendovi osmislili su nove mirise za novu sezonu, a mi vam ovdje donosimo kratki pregled noviteta.

Black Opium Nuit Blanche

070_YSL15111044600_2198_BO_NB_EDP_210x297.tif

Neka čarolija započne. Poput bijele kave koja podiže raspoloženje. Intenzivna i eterična, samo za odvažne. Prodorna baza koja vas zapljusne poput vala i povuče u kovitlac.

YSL Beauté predstavlja BLACK OPIUM NUIT BLANCHE. Novo mirisno iskustvo. Neočekivanu reinterpretaciju prepoznatljivih sastojaka njegovog prethodnika BLACK OPIUM EAU DE PARFUM. Obećanje nadasve uzbudljive i jedinstvene noći u kojoj je sve moguće.

Kreirajući opojni mirisni vrtlog, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE unosi magnetičnu energiju u tamu beskrajne noći. Neodoljivu ženstvenost. Sirovu privlačnost. Magnetičan i tajanstven miris koji potiče na život punim plućima, bez ograničenja.

Legendarna baza: akord kave koja je sazrijevala preko 40 dana i čuvana u zapečaćenoj posudi sve dok nije postignuta željena razina kvalitete. Apsolut vanilije njegov je sladostrasni mirisni partner. Ubrana je na otocima Indijskog oceana, a potom obrađena u Grasseu i uklopljena u plemenitu, tajanstvenu i animalističku notu koja zrači subverzivnom tamom. Esencija sandalovine još je više naglašava. Sjenovit, topao i vlažan akcent koji miriše na prirodu. Sve je obavijeno velom bijelog mošusa, poput toplog i nježnog dara koji ostavlja puteni trag žudnje.

Magnetičan miris kojem je potreban ženski dodir.

BLACK OPIUM NUIT BLANCHE doživljava nezaboravan debi u bočici istog oblika kao i kod kultnog mirisa BLACK OPIUM. No sve ostalo je drugačije.

Crna je boja toliko ulaštena da je gotovo crno-crvenog odsjaja; lak savršene glatkoće u moru tisuću srebrnih zvijezda.

Iz srca isijava dragocjena tekućina s pogledom na svijet protkan ružičastim primjesama. Tko zna kakva čarobna noć slijedi nakon otvaranja čepa u nijansi ružičastog zlata…