Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


STRELAC

Oduprite se iskušenju da prebacite svoje odgovornosti na svoje kolege 8. maja. Oni neće biti u stanju da odrade sve ove poslove. Ukoliko ste planirali da zatražite povišicu, 11. maj je idealan trenutak. Ponuda za posao može se pojaviti oko 15. maja, što je svakako dobrodošlo. Možda ćete biti pozitivno iznenađeni bonusom 18. maja. Ukoliko ste razmišljali da započnete posao od kuće, 25. maj je idealan za ovakav podvig.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA