Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


ŠKORPIJA

Nemojte se mnogo hvaliti oko 7. maja, jer lako možete steći neprijatelje. Takođe, izbegavajte da obećavate više nego što ste u stanju da ispunite. Jedanaesti maj je idealan datum za sklapanje poslovnog prijateljstva. Dve glave će biti bolje od jedne 15. maja, kada će vas Mlad Mesec inspirisati da udružite snage sa praktičnom osobom. Očekujte poveći bonus oko 25. maja, za šta će biti zaslužan vaš kreativan talenat. Pun Mesec 29. maja doneće zaključak prekomorskom dogovoru.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA