Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


VAGA

Oduprite se potrebi da date previše u poslovnom dogovoru 8. maja. Ukoliko pregovarate, trebalo bi da imate partnera uz sebe koji će braniti vaš interes. Prilika za povoljnim ugovorom će se ukazati oko Mladog Meseca 15. maja. Ukoliko ste u potrazi za poslom, zakažite razgovor oko 19. maja, kada ćete ostaviti odličan utisak na sve prisutne. Novac od izvanrednog ugovora koji ste ranije sklopili može vam leći oko 25. maja, pružajući vam mogućnost da odete na zasluženi odmor.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA