Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


DEVICA

Neočekivan bonus 13. maja može se ispoljiti novim telefonom, automobilom ili kompjuterom. Mlad Mesec 15. maja može vas zateći u novoj birokratskoj instituciji. Sprijateljivanje sa nadređenima će vam dozvoliti da progurate određenu papirologiju bez mnogo problema. Šanse da dobijete dobro plaćeno mesto su naročito visoke oko 20. maja, kada će kompanija tražiti nekoga sa izuzetnim sposobnostima u komunikaciji.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA