Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


LAV

Nemojte obećavati više nego što možete da ispunite oko 8. maja, jer ćete tako na kocku staviti svoju reputaciju. Biće vam dodeljen veoma prijatan zadatak 11. maja. Spremite se da provedete par noći na poslu. Ukoliko ste nezaposleni, možete dobiti izuetnu ponudu 15. maja. Poslovni savez će vam ići u korist 23. maja. Pun Mesec 29. maja će obasjati vaše izuzetne kreativne sposobnosti. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vam bude bio dodeljen bonus ili neki drugi vid nagrade.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA