Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


RAK

Neko će dovesti vaš autoritet u pitanje 7. maja. Budite spremni da odbranite svoju poziciju sa pouzdanim činjenicama i brojkama. Oslobađanje određene pozicije može predstavljati neočekivanu priliku za unapređenje 13. maja. Rad u velikoj grupi 15. maja ići će u vašu korist. Zahvaljujući ovom projektu, steći ćete vrednog poslovnog saveznika. Nemojte dozvoliti nadređenima da vas obeshrabre oko 25. maja. Ova sitna kritika je zasnovana na ljubomori. Pun Mesec 29. maja oslobodiće vas trenutnih zaduženja, dozvoljavajući vam da napredujete u svojoj karijeri

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA