Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


BLIZANAC

Čuvajte se žustrih rasprava sa svojim nadređenima oko 7. maja. Nisu vam potrebni neprijatelji na višim pozicijama. Iskoristite priliku da se prijavite za novi projekat 15. maja, kada budete osetili inspiraciju koju nosi Mlad Mesec. Imaćete priliku da se pridružite veoma uspešnom krugu kolega oko 20. maja. Nemojte oklevati da se odazovete na razgovor za posao- pokažite svoje veštine i kreativnost i pripremite profesionalnu prezentaciju. Poslovni savez će se isplatiti oko 29. maja.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA