Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


BIK

Nemojte prepustiti kontrolu misterioznom kolegi 8. maja. Ostanite čvrsto vezani za zaduženje koje vam je dodeljeno. Postoje velike šanse da ćete steći par vrednih veština 11. maja. Ukoliko vam vaš poslodavac pruži priliku da napredujete, ugrabite je čim vam se ukaže. Imaćete priliku da pokažete svoje sposobnosti 15. maja. Uživajte u pohvalama i pažnji. Povišica i unapređenje su skoro neminovne krajem meseca. Ukoliko primetite neočekivan priliv novca, iskoristite ga da dodatno unapredite svoj položaj.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA