Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


RIBE

Pregovori će uroditi plodom 6. maja, zahvaljujući vašoj sposobnosti da postignete nabolji dogovor za sebe. Ostavite svoj potpis 15. maja, kada će vam Novi Mesec pomoći da sklopite dugoročni i plodonosni ugovor. Rad od kuće je velika mogućnost oko 20. maja. Beg od užurbanog radnog mesta će rezultirati velikim porastom produktivnosti u drugoj polovini meseca. Odlazak na poslovni put je takođe veoma moguć, naročito oko 25. maja. Pun Mesec 29. maja označava uzbudljivu prekretnicu u vašoj karijeri.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA