Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


VODOLIJA

Moraćete da se mučite da bi ste izgradili bolju ravnotežu između posla i privatnog života 8. maja. Prestanite da svu svoju energiju trošite na svoju karijeru. Srećni društveni i ljubavni život je od velikog značaja za vaš uspeh. Možda ćete imati neočekivan razgovor za posao 13. maja. Spremite se da porazgovarate sa potencijalnim poslodavcem. Ukoliko priželjkujete rad od kuće, podnesite zahtev 15. maja, kada ćete imati svu pozitivnu energiju Mladog Meseca. Ukoliko ste oduvek hteli da zarađujete od umetničkih dela ili kreativnog zanata, trenutak da okušate svoju sreću je 23. maj, kada promotivna kampanja može uroditi plodom.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA