Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


JARAC

Vaš trud i zalaganje na kreativnom projektu će biti javno priznati 11. maja. Mlad Mesec 15. maja može privući nove prilike i nove ponude za posao sa svih strana. Ukoliko se bavite performansom, sada je trenutak da odete na audiciju. Vaše predvodilačke sposobnosti neće proći nezapaženo 18. maja. Upustite se u pregovaranje 23. maja. Uz malo upornosti, dobićete mnogo bolje uslove od trenutno ponuđenih. Nemojte se previše oslanjati na poslovne saveze oko 25. maja. Zvanična papirologija će najzad biti rešena 29. maja, zahvaljujući punom Mesecu.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA