Mesečni Horoskop za maj 2018. Mesečni Poslovni Horoskop na sajtu Horoskopius. Pročitajte mesečni Poslovni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte mesečni horoskop na našem sajtu.


OVAN

Očekujte uzbudljivu prekretnicu u svojoj karijeri 11. maja. Iskoristite priliku da se prijavite za visoku poziciju ili zatražite unapređenje. Ostavićete odličan utisak na sve prisutne. Ovo je odličan trenutak da pregovarate za povišicu ili pozajmicu. Rad sa grupom kreativnih ljudi će podići vaš profesionalni status. Pun Mesec 29. maja će označiti uspešan kraj pravnog problema.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

NEDELJNI HOROSKOP: 29. – 6. MAJA