Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Lav

Posao

Lavovi će u junu doći do zenita svoje društvene popularnosti. Očekujte da ćete biti u centru pažnje gde god da se pojavite – sva vrata će se pred vama otvarati, na poslu je moguće da dobijete ne samo pohvalu, već i povišicu, a na privatnom planu ćete bukvalno moći da se kupate u ljubavi sebi bliskih ljudi.

Nemojte previše da se uobrazite zbog ovoga, već iskoristite to kao stvaralačku energiju, jer je jun odličan mesec za sklapanje sporazuma, dogovora, finansijska ulaganja, pogotovo ako ste planirali da prodajete ili kupujete neku nekretninu.

Ljubav

Partner će vas u svemu podržavati, ali isto tako će i od vas očekivati da se na ljubavnom planu podjednako angažujete i da ga ne zapostavljate. Ako ste među slobodnim Lavovima, stoji vam jedno zanilmljivo poznanstvo sa Bikom ili Strelcem, i to preko posla.

Moguće da je u pitanju neko poslovno putovanje. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno – svašta će se izdešavati, i uglavnom ćete biti zaštićeni od negativnosti.

Zdravlje

Pazite se povreda.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)