Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Blizanci

Mnogi Blizanci će u ovom mesecu slaviti svoj rođendan, što će im doneti dobru energiju i dobro raspoloženje. To će osobama rođenim u ovom znaku odlično poslužiti da se malo zabave i da pobegnu od obaveza kojih je u prethodnom periodu bilo preko glave.

Horoskop Blizancima poručuje da je jun 2018. godine mesec u kom slobodno mogu da budu malo manje strogi prema sebi, kada je vreme da pauziraju od brojnih obaveza i projekata koje su sebi stavili na grbaču, i da moraju malo da misle i na sebe.

Idealno bi bilo kada biste uspeli da otputujete. Takođe, i za vas je vreme da izađete iz komfor-zone i da krenete da funkcionišete izvan standardnog kalupa. Prijaće vam i imaćete osećaj da konačno dišete punim plućima. Jun je takođe idealno vreme da upišete neki kurs koji ste oduvek želeli i da ovladate novim veštinama.

Ljubav

Slobodno vreme kojeg ćete konačno imati više nego inače će vas naterati da se zamislite nad pojedinim sopstvenim postupcima, i da uvidite u čemu ste grešili u odnosu sa drugim ljudima.

Kada su ljubavne veze u pitanju, jun bi mogao da bude prekretnica za one koji razmišljaju o sledećem koraku, ali i za one koji su nezadovoljni u odnosu sa partnerom, što će u ovom slučaju verovatno značiti raskid.

Slobodni Blizanci ne treba da ulaze u ozbiljne veze, jun je mesec za zabavu, putovanja i izlaske.

Zdravlje

Tokom juna ne morate da brinete za zdravstvene probleme.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)