Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Ribe

Posao

Sa početkom meseca javiće se određena tenzija između kuće vaših emocija/potreba i kuće karijere i odnosa sa drugima. Pazite gde stavljate potrebe drugih u odnosu na svoje potrebe.

Hvatajte beleške, vodite dnevnik, komunicirajte i budite pre svega iskreni prema sebi. Iznesite stvari na sto. Nebo se neće strušiti ako stvari postavite onako kako vi želite, ako vaš mikrosvet funkcioniše prema VAŠIM pravilima.

Ljubav

Provodite vreme sa porodicom, družite se sa prijateljima koji vas ne opterećuju sopstvenim očekivanjima. Moguć susret sa starom ljubavlju.

Zdravlje

Počnite sa nekim novim hobijem koji će vam otkriti ljubav prema svom biću – joga ili prosto neka druga fizička aktivnost gde ćete postati svesni sebe i svojih mogućnosti.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)