Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Jarac

Posao

U narednih 9 meseci, isceliteljski asteroid Hiron prelazi preko Sunca vašeg znaka i nakon toga se neće vraćati narednih 50 godina. Ovih 9 meseci su savršena prilika da osnažite u sebi osećaj odgovornosti i samostalnosti i učinite dobru stvar za svoje samopouzdanje.

Mantra za ovaj mesec neka vam bude: Preuzimam odgovornost da sanjam svoje nedosanjane snove. U periodu od 6 do 19. juna sve ćete videti daleko jasnije.

Ljubav

Naučite da budite manje strogi prema sebi, pogotovo kada su veze i ljubavni odnosi sa partnerom u pitanju. Vladalac vašeg znaka Saturn prelazi preko kuće veza. Naučite sebe i postanite svesni ovoga: Vi niste odgovorni za njenu/njegovu sreću.

U junu naučite da se oslobodite straha da nekoga pustite da ode. To je vekovna priča koja je već odavno dokazala svoju korisnost.

Zdravlje

Više spavajte.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)