Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Škorpija

Posao

Bićete puni energije u mesecu junu, što će vam itekako prijati. Bićete poletni, puni želje za akcijom, zato dobro razmislite u kom smeru ćete svu tu energiju usmeriti, jer ovaj je mesec ,,dušu dao” za promene! Zato sedite i postavite sebi pitanje – Kakvu verziju sebe želim? Koja je najbolja verzija mene? Kada dođete do odgovora krenite ka njegovom ostvarenju.

Ljubav

Bićete optimistični po svim pitanjima, a prijatelji će vas gledati potpuno novim očima. Ovo može biti mesec dubokog prosvetljenja po nekim pitanjima i prilika da upoznate nekog novog u vašem životu. Ako čeznete za nekim konkretnim promenama na emotivnom planu, ovo je mesec kada treba da krenete u njihovo ostvarivanje. Slušajte svoje unutrašnje biće. Napravite balans zabave i uma i bićete u savršenom skladu tokom meseca juna.

Zdravlje

Osećate se odlično.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)