Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Djevica

Posao

Devicama će se od juna sve do septembra Jupiter zadržati u Suncu, što će osobama rođenim u ovom znaku otvoriti brojne perspektive, ali i doneti ogromnu energiju, koju ćete morati nekako da obuzdate i da pronađete svoj balans, kako biste ostali staloženi i iskoristili je na pravi način. Nije tajna da je Devica uprkos tome što izgleda nedodirljivo jedan od najosetljivijih znakova zodijaka, što napominjemo jer će u predstojećem periodu ta njihova osetljivost biti posebno naglašena. Devica će u junu morati da odgovori na brojne izazove – pred nju će se postaviti ne tako mala očekivanja na poslu, mogući su problemi sa partnerom na privatnom planu, kao i zamršeni porodični odnosi, ali i finansijski problemi. U čemu se onda ogledaju pomenute perspektive kada je ovaj znak u pitanju? U tome što će Device imati snage da to sve prevaziđu.

Ljubav

U junu vam takođe stoji jedno bitno poznanstvo, možda i karmičko – pa bi slobodne Device mogle da upoznaju ljubav svog života. One koje su u vezi ili braku će morati konačno da pretresu sve one stvari koje im smetaju u odnosu sa partnerom.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja su mogući manji problemi sa respiratornim putevima.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)