Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Rak

Posao

U junu će kod osoba rođenih u ovom znaku biti dominantan Saturn, što znači da je vreme za osamljivanje i za introspekciju – Rakovima predstoji težak zadatak da konačno utvrde šta je ono što žele od života. Tačnije, od toga koliko budete sposobni da oslušnete sebe, svoje želje, potrebe, kao i da postanete svesni svojih mana i nedostataka – od toga zavisi i kakva će vam biti druga polovina godine.

Dakle, sada je vreme da definišete ciljeve i prioritete, kojima ćete potom težiti do kraja 2018, a ukoliko to ne učinite, onda ćete sami biti krivi što ćete kasnije morati da se suočavate sa osećanjem nezadovoljstva.

Ključan će biti period oko 23. juna, jer će tad biti prisutan uticaj Marsa, što će na vas delovati pozitivno i dati vam stvaralačku energiju i motivaciju da se konačno fokusirate na sebe, svoje ciljeve i prave stvari. Ovaj period u mesecu obavezno rezervišite samo za sebe i ne dozvolite da vam se pažnja raspline na sto strana.

Ljubav

Jun će vam biti naklonjen i privatno i poslovno, plus vam se smeši neka romansa, samo je bitno da ne propuštate šanse, i da se ne plašite da izađete iz svog oklopa.

Zdravlje

Zdravlje će vas dobro služiti.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)