Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Vodolija

Posao

Retrogradni Neptun će se smestiti u sred kuće Sunca vašeg znaka. Nesigurnosti se nastavljaju, ali nema potrebe da strepite. Neptun će napuniti vaše biće pozitivnom energijom, kreativnošću i strašću.

Što se tiče posla pazite da ne upadnete ponovo u istu rutinu. Sposobnost da razvijete veću moć strpljenja će vam se isplatiti na duge staze.

Ljubav

Otvoriće se mogućnosti za neku letnju romansu. Ukoliko ste u braku ili vezi uradite nešto lepo za svoju porodicu. Stvorite značajnu vezu sa svojom decom. To je ono što vam je potrebno sada.

Zdravlje

Nemojte se previše nervirati.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)