Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

.

Strijelac

Posao

Sjajne vesti. Dobroćudni Jupiter će se zadržati u vašoj kući karijere sve do septembra. Isceliteljski asteroid Hiron zauzeo je vašu kuću talenata i novca. Spiritualni Neptun se smestio u 3. kuću uma. Kreće krešendo koji će svoj vrhunac imati krajem godine.

Horoskop za jun 2018. godine poručuje da je ovo pravo vreme da uklonite sve prepreke i sve ono što blokira vaš optimizam i samopouzdanje, pa ćete krenuti laki i puni energije ka fantastičnim stvarima koje vas tek čekaju.

Ljubav

Osećajnost i strast će biti u zatišju, ali um i razum će posebno dominirati tokom juna.  Neki ljudi će vas možda razočarati, ali to treba samo da vam bude lekcija da se uzdate isključivo u svoje snage, kojih svakako ne manjkate.

Zdravlje

Priuštite sebi odmor i neki vid relaksacije u ovom mesecu, jer će vam zaista mnogo značiti.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)