Stigao je jun, a sa njim i leto i sve čari koje ono nosi sa sobom. Leto je vreme ljubavi a mesečni horoskop za jun 2018. godine nam donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu. Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.


Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

Vaga

Posao

Vladalac vašeg znaka Venera će ovog meseca biti u punoj snazi. 8. juna ćete biti u naponu snage sve zahvaljujući njenom retrogradnom hodu preko Sunca. Inspiracija i instikti će biti posebno naglašeni u ovom periodu.

Pomenuti retrogradni hod znači da ćete se vraćati na neke stare priče koje su se desile nekoliko meseci ranije. Najbolja preporuka je da se prilagodite događajima, a ne da pokušavate da promenite njihov tok, jer u tome sigurno nećete uspeti.

Ljubav

Ovo je period za dušu, a ne um. Bićete posebno osetljivi, preispitivaćete neka ključna pitanja svog života, među njima i emotivni status. Pokušavajući da nađete smisao i pravi put. Dozvolite sebi da budete zamišljeni i introspektivni.

Mnoge stvari u vašem životu su bile nekako pod znakom pitanja, nedovršene i u magli. I to je u redu. Dobra vest je da će mnogo što šta postati jasnije u narednom periodu.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)