download-2-1

Bit ćemo iskreni i priznati kako svaki put uslikamo (najmanje) 10 selfija prije nego što se odlučimo za onaj jedan kojeg ćemo objaviti na Instagramu. Treba pronaći savršeni kut, osvjetljenje i onda slijedi selekcija filtera. Vjerojatno se smijete jer znate da smo u pravu – ova aplikacija za dijeljenje fotografija dala nam je mogućnost za “odabir” najbolje verzije sebe kroz vrsne filtere. Ali s odgovarajućim proizvodima, možete biti fotogenični na svim fotkama!
U nastavku donosimo neke proizvode koji će vam pomoći da budete spremni za kameru u svakom trenutku i to bez pomoći filtera.


Savršena koža

Baza za šminku zaglađuje kožu i prije nego što ste na nju išta stavili te djeluje poput “Rise” filtera na vaše lice. Tekstura proizvoda instantno zaglađuje sve male linije, bore, neujednačenu kožu i pore te ostavlja kožu spremnom za fotkanje.

kremestrobe

Obrazi koji reflektiraju svijetlo

Loše osvjetljenje? Nikakav problem. Sve što vam treba je proizvod koji ostavlja reflektirajući sjaj koji vas neće iznevjeriti.

soft

 MAC MSF “Soft&Gentle”

Korektor u boji

Odaberite korektor u boji koji odgovara problemu koji vas muči: zelena će neutralizirati crvenilo, žuta ujednačiti kožu, a roza sakriti tamne podočnjake i mrlje na koži.

kolaz-5

   Najbolje palete korektora

 

Iluminirana koža

Ako ne konturirate za fotografije izbliza, obavezno morate imati ovaj proizvod pri ruci kako bi dodali malo sjaja na vrhove jagodica, liniju čela i unutarnje kuteve oka.

ess

ESSENCE PURE NUDE HIGHLIGHTER

 

Obrve su okviri očiju

Ništa ne može tako uništiti kompletan izgled vašeg lica poput loših obrva, stoga nemojte nikako zaboraviti na njih – laganim pokretima ih popunite ili naglasite olovkom za obrve u odgovarajućoj nijansi.

sjenilo-1

                                                                                                       Shiseido Eyebrow Styling Compact / Shiseido Eyebrow Styling Compact