Zasmetalo joj što nije ragovao na njenu odevnu kombinaciju.

Dok se spremala za žurku, Luna Đogani se iznervirala zbog svog dečka Slobodana Radanovića koji je svoju suprugu Kristinu Kockar ostavio upravo zbog ove ukućanke. Naime, Luni je zasmetalo što Sloba nije reagovao kada mu je pokazala njenu odevnu kombinaciju.


Šta ju je izvelo iz takta Luna je odmah podelila sa Teodorom Džehverović i Anđelom Rankovićem, koji su bili u pabu i razgovarali o svojim problemima. Podsetimo, blogerka i pevač ranije su bili jako bliski prijatelji sa pevačicom i manekenom.

‘Mene moj dečko smorio! Ajde reci Teodora da li grešim? Da li ti je najbitnije šta kaže tvoj dečko? Vidi da imam problem šta ću da obučem! Mene samo njegovo mišljenje zanima. Ja ga pitam kako izgledam, on meni kao pffff! Meni treba kompliment. Ako ja njemu mogu da kažem da je prelep, pa barem mi reci da sam lepa! Dve reči: Lepa si! – besna je bila Luna.

I umesto da priđe, to bi uradio normalan muškarac, on leži, boli ga d*pe! Uvek ima neko opravdanje! Neka gukne nešto! Ništa nije rekao! Pustio me da se skinem! Te sitnice mene iznerviraju. Sutra treba da živim sa njim! Da li je to lepo? Ja sam kao svaki put raspoložena njega da komentarišem? On je tupi muškarac! I moja mama se nerivra isto ovako zbog Andreja! – nastavila je blogerka.

Teodora je Lunu savetovala da odmah razgovara sa Slobom i da se spremi za žurku, što je blogerka učinila, međutim onda je ušla u novu svađu sa pevačem. U toku rasprave Sloba joj je rekao kako se ponaša kao “klinka” što je Đoganijevu veoma pogodilo, zbog čega je zaplakala.

NASTAVAK