Užas! 
 

U toku noći dok su svi zadrugari uživali u spektaklu koji su priredili na ,,Zadrugoviziji 2″, Maca Diskrecija doživela je pad kada je u ,,Green room-u” ugledala Boru Santanu kako razgovara sa Kristinom Kockar, a koja ga je u jednom momentu drugarski zagrlila. Kako su ukućani prepričali situaciju, Maca je toliko poludela da je pred svima napravila skandal, a od besa je sebi skinula periku sa glave. 

Kada se vratila u Belu kuću, ona je svoju posteljinu izbacila iz svoje sobe pa se smestila u dvorištu što je zaprepastilo sve ukućane. Pojedini takmičari su pokušali da je ubede da ustane i vrati se u svoju sobu, ali je ona to odbila uz izgovor da joj se ne spava tamo i da joj to mesto i te kako prija da bi se odmorila.Miki Đuričić odlučio je da se našali na Borin račun, pa ga je napao pred svima.


– Sram te bilo, jadniče iz Železnika! Povredio si miljenicu nacije od 7 do 77, ovo je patnja zbog neuzvraćene ljubavi! Da li si ti svestan šta će sad da ti uradi njena armija? Pa, cela Srbija plače sad za njom – rekao mu je Miki.

Bora je u potpunosti ignorisao ovu situaciju, a kako je izgledao ovaj prizor pogledajte u nastavku: