Kako nakovrčati kosu na najprirodniji način?

Kako nakovrčati kosu na najprirodniji način?

gigi-hadid-kendall-jenner-victoria-secret-fashion-show-1

Kako nakovrčati kosu na najprirodniji način?


Bilo da koristite figaro, peglu ili sušilo za kosu, prilično smo sigurni da vam se barem jednom dogodilo da ste izašli iz kuće izgledajući kao da se natječete za Miss traktora. Naravno, te ogromne lokne će se opustiti nakon nekoliko sati, nakon čega ćete izgledati upravo onako kako ste prvotno i zamislili. Ali zar ne bi bilo baš lijepo da vam kosa izgledaprirodno kovrčavo od samog početka? Razveselit ćemo vas kad kažemo da smo otkrili jednostavan trik za koji vam ne trebaju nikakvi ekstra aparati ni proizvodi.

ŠTO TREBATE: Četku i metodu kovrčanja kose koja vam je i inače omiljena.

ŠTO UČINITI: Podijelite kosu četkom, sloj po sloj, u nekoliko dijelova. Ako koristite figaro ili peglu, omotajte dijelove kose oko aparata, ali izostavite nekoliko centimetara vrhova. Ako koristite viklere, započnite frkati kosu nekoliko centimetara od vrhova, tako da sami vrhovi ostanu ravno viriti van. Nastavite proces kovrčanja kose kao i inače, imajući na umu da vam vrhovi ostaju ravni.

ZAŠTO DJELUJE: Bilo da je zbog navike ili instinkta, često kovrčamo kosu od vrhova pa sve do tjemena. Ali ako ostavite vrhove ravnima, kovrče izgledaju nježnije i prirodnije. I ne, ne trebate četkati kosu nakon kovrčanja…

Foto: arhiva Wall.hr

 

 


error: Content is protected !!